D-Glucose

  • Sorbit entsteht durch Hydrierung von D-Glucose.
  • Sorbitol is obtained by hydrogenation of D-glucose.
  • Je nach Anteil an D-Glucose besteht der Rest aus verwandten Stoffen wie Mannit, Idit oder Maltit.
  • According to the level of D-glucose, the part of the products which is not D-sorbitol is composed of related substances such as mannitol, iditol, maltitol.

Satzbeispiele & Übersetzungen

Glucose
Glucose
Glucose
dextrose
Freie Glucose
Free glucose

d-glucose

  • Sorbitol is obtained by hydrogenation of D-glucose.
  • Sorbit entsteht durch Hydrierung von D-Glucose.
  • D- Glucose pentaacetate
  • D-Glucosepentaacetat

Satzbeispiele & Übersetzungen

glucose syrup or dried glucose syrup,
Glucosesirup oder getrockneter Glucosesirup,
Sorbitol syrup formed by hydrogenation of glucose syrup is composed of D-sorbitol, D-mannitol and hydrogenated saccharides.
Sorbitsirup, der durch Hydrierung von Glucosesirup entsteht, setzt sich aus D-Sorbit, D-Mannit und hydrierten Sacchariden zusammen
Sorbitol syrup formed by hydrogenation of glucose syrup is composed of D-sorbitol, D-mannitol and hydrogenated saccharides.
Sorbitsirup, der durch Hydrierung von Glucosesirup entsteht, setzt sich aus D-Sorbit, D-Mannit und hydrierten Sacchariden zusammen.
Glucose and glucose products
Glukose und Glukoseerzeugnisse
Glucose and glucose syrup;
Glucose und Glucosesirup;