Teig (Nomen)

1

dough (n)

Brot, dickflüssig, mix of flour and other ingredients
  • Mischungen und Teig, zum Herstellen von Backwaren
  • Mixes and doughs for the preparation of bread, cakes, pastry, crispbread, biscuits, waffles, wafers, rusks, toasted bread and similar toasted products and other bakers wares
2

batter (n)

kulinarisch
3

pastry (n)

kulinarisch
  • Der Teig ist goldbraun und hat eine feste Konsistenz.
  • The pastry is golden brown in colour with a rich texture.
4

Satzbeispiele & Übersetzungen

Der Teig ist cremig und fett, homogen und cremefarben.
Its texture is unctuous and rich, homogenous and it is cream in colour.
Der cremefarbene Teig ist kaum gelocht und mit hellblauem Edelschimmel marmoriert.
The inside of the cheese is cream in colour, with a few cracks and a marbling of light blue veins.
Mischungen und Teig zum Herstellen von Backwaren
mixes thereof